Servicii - Implementare ISO

Planul pentru etapele procesului de implementare de cele mai multe ori este acelasi pentru orice companie. Mici diferente apar in functie compania de consultanta ISO, de standarde ISO si de complexitatea companiei care doreste implemenetare si certificare ISO.

  • Prima etapa a procesului de implementare ISO este stabilirea clauzelor contractuale si semnarea contractului de colaborare cu firma de consultanta ISO.
  • Analiza companiei client si a sistemului de management existent este cea de-a doua etapa in implementare sisteme de management al calitatii ISO.De asemenea, vor fi prezentati managementului de varf, pasii de implementare a sistemului si necesitatea implicarii managementului în acest proces.
  • Al treilea pas in implementare ISO este desemnarea prin decizie interna a unui RMC (Responsabil cu Managementul Calitatii). Managementul de varf va reprezenta persoana de legatura dintre consultantul si compania client si va avea responsabilitatea de a implementa sistemul împreuna cu consultantul.
  • Una dintre cele mai importante etape procesului de implementare ISO este elaborarea documentatiei conform standardului ISO (Manualul calitatii; Procedurile sistemului calitatii; Instructiuni de lucru/descriere de procese; Alte documente ale calitatii).
  • Etapa numarul cinci este implementarea sistemului de management - presupune intalniri periodice intre consultant si RMC pentru aplicarea procedurilor din documentatie in procesele care se desfasoara in compania client. Tot in aceasta perioada se fac si ultimele adaugiri si modificari la documentatie, pentru a ajunge la forma ei finala.
  • Urmatoare etapa in implementare ISO reprezinta efectuarea unui audit intern al sistemului de management conform cerintelor din standard. Acest audit se va finaliza cu un numar de rapoarte de neconformitate si cu un raport de recomandari finale.
  • Ultima etapa a procesului de implementare este asistenta la auditul de cerificare. In perioada in care se desfasoara auditul de certificare, consultantul va asigura asistenta companiei client.
Certificare ISO rapida | Promote Your Page Too

Peste 10 ani Experienta, certificare rapida si seriozitate totul la preturi foarte avantajoase.

SC ISOTRANS SRL

CUI: RO 16404056, RC: J38/440/2004

Telefon: +40 742 326 116, Fax: +40 350 808 360

Email: office@isotrans.ro

Adresa: str. Calea lui Traian, nr. 164, bl. 27, sc. A, ap. 2, Ramnicu-Valcea, jud. Valcea, cod 240243, Romania

Certificam

Responsabilitate sociala - SA 8000 / ISO 26000

Sisteme de management al securitatii informatiei - ISO 27001 / ISO 27002

Sisteme de management al calitatii - ISO 9001:2008

Sisteme de management de mediu - ISO 14001: 2005

Sisteme de management al securitatii ocupationale - OHSAS 18001:2008